27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/rz880
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/rz880
petak, 30 Decembar 2011 15:59

Video+foto: Robijaši mališanima Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Navijači Nogometnog kluba «Čelik» ponovno su pokazali svoju humanost i dobročiniteljstvo. Nakon niza humanitarnih projekata, pomoći u liječenju njihovih sugrađana, pa i darivanja krvi za povrijeđene navijače drugih klubova u BiH, «Robijaši» su proteklih dana iz vlastitih sredstava, te uz pomoć nekoliko zeničkih privrednika, prikupili novac za kupovinu tridesetak paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica, po spiskovima lokalnih socijalnih ustanova.

 

Uz paketići, svako dijete je imalo priliku da vidi kako izgleda uprava i VIP loža stadiona Bilino polje, ali i da se druži i fotografiše sa Djeda-mrazom, te direktorom i potpredsjednikom Uprave zeničkog kluba, Alijom Porčom i Nihadom Perčom.

Djed-mraz je na kraju mališanima zaželio da budu uspješni u odrastanju i životu, a da neke od njih vidi i na terenu Bilinog polja, a klubu u čijim prostorijama je upriličeno druženje, da dosegne dugo sanjani «Evropski san», učešće u nekom međunarodnom fudbalskom kupu.

 

{gallery}rz880{/gallery}

 

Čitano 5559 puta